Organitzador

Sala

Online
Categoria
QR Code

Dia

10 nov. 2020

Hora

17:30 - 19:30

Cicle de webinars Ciutat Viva

Des d’ ECOM, moviment associatiu que agrupa més d’un centenar d’entitats de persones amb discapacitat física, ens posem en contacte amb vosaltres per tal de convidar-vos al cicle virtual “Ciutat Viva” que hem organitzat en el marc del día internacional de les ciutats i que  es desenvoluparà durant el mes de  novembre.

 

La missió d’aquest projecte “Ciutat Viva” és promoure la participació activa de les dones amb discapacitat i col·lectius que pateixen discriminació múltiple en les iniciatives i polítiques de transformació urbana, per tal d’avançar cap a ciutats socialment més justes, sostenibles i igualitàries.

 

Per tal d’avançar cap a aquest objectiu, com a punt de partida s’han organitzat 3 debats i 3 sessions de capacitació:

 

DEBAT 1 | 5 novembre 2020.

Ciutat jugable i educadora

La ciutat sota la mirada dels infants i el jovent:  l’educació en valors de la diversitat i el foment de l’autonomia a través de l’entorn urbà.

 

 

DEBAT 2 | 10 novembre 2020

Ciutat cuidadora

Com visibilitzar i posar en valor les cures en l’entorn urbà i en els propis processos de transformació urbana de manera transversal.

 

DEBAT 3 | 12 novembre 2020

Ciutat habitable

L’habitatge digne, accessible i assequible com a pilar de la vida a la comunitat, la igualtat d’oportunitats i la equitat de gènere.

 

CAPACITACIÓ 1 | 16 novembre 2020

Espais de participació ciutadana a Barcelona: Quins hi ha i com funcionen?

 

CAPACITACIÓ 2 | 19 novembre 2020

L’Acord ciutadà per una Barcelona inclusiva i la Xarxa d’accessibilitat i vida independent (XAVI): Què son? Com participar-hi?

 

CAPACITACIÓ 3 | 23 novembre 2020

Espais per la defensa de drets a Barcelona: Quins hi ha i com funcionen?

 

L’objectiu dels debats  és reflexionar  col·lectivament sobre els 3  conceptes (ciutat jugable i educadora, ciutat cuidadora i ciutat habitable) des de diferents perspectives, així com  fomentar la coneixença entre les diferents entitats i col·lectius que hi participaran per teixir aliances i impulsar el treball en xarxa.

I les capacitacions serviran per donar a conèixer les diferents eines i espais dels que disposen la ciutadania i les entitats per promoure les iniciatives i polítiques de regeneració urbana a Barcelona.

Totes les sessions es desenvoluparan de 17.30h a 19.30h (horari d’hivern peninsular) a través de la plataforma Zoom.

Les sessions de debat comptaran amb subtitulat en directe i un torn obert de preguntes a les ponents a través del xat.

La inscripció és gratuïta i imprescindible a través del següent FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Una vegada us hagueu inscrit a través del formulari, unes hores abans de la realització de cada sessió us enviarem l’enllaç per accedir i les  instruccions sobre el funcionament de la plataforma.

Per més informació aquí

Tags:
Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin