TraCE

Organitzador

TraCE
Web
https://tracecatalunya.org
QR Code

Dia

07 oct. 2021

Hora

09:30 - 12:30

Assaig “Puja a l’escenari”- No se m’acut! TRACE

Aquesta activitat la desenvolupen persones que han patit un dany cerebral i pertanyen a l’entitat TRACE-Associació Catalana de Traumàtics cranioencefàlics i Dany Cerebral Sobrevingut, son persones amb diferents tipus de seqüeles, desde físiques a cognitives i conductuals.

Són tallers setmanals de 3 hores de durada durant els matins dels dijous al Taller 2 de l’espai Calàbria66, al mes de Juny es realitzen assajos i funció final a l’Auditori de Calàbria66, aquesta representació final de la tasca realitzada al llarg del curs està oberta a tot el públic.

L’objectiu d’aquesta activitat és estimular les capacitats personals dels participants tot afavorint el seu potencial creatiu. Des d’una perspectiva dinàmica i engrescadora, i sense deixar de banda el factor rehabilitador, desenvoluparem les habilitats corporals, expressives i comunicatives. Explorarem les habilitats personals, estimularem la capacitat d’atenció i concentració i millorarem les habilitats socials a partir de l’expressió corporal i el teatre. Desenvolupar habilitats corporals, expressives i comunicatives tot facilitant als participants una experiència artística i teatral satisfactòria i significativa.

Els professionals que dinamitzen l’activitat són 2 Educadors Socials formats en dany cerebral i han rebut formació de disciplines artístiques com el Teatre o la Dança. Teatreteràpia

Sense comentaris

Escriu un comentari

WordPress Lightbox Plugin