Organitzador

Federació d'Entitats Calàbria 66

Sala

Sala Espai Veïnal
QR Code

Dia

17 gen. 2023 - 28 abr. 2023

Hora

19:30 - 21:00

Accés lliure a l’Espai veïnal

L’espai veïnal de Calàbria 66, és l’espai que millor defineix l’essència de la Federació d’Entitats Calàbria 66. És un punt de trobada d’accés lliure i obert per al veïnat del barri de Sant Antoni. Físicament es troba situat als baixos de Calàbria 66 i és visible des de el carrer. És una sala oberta i diàfana equipada amb tot d’elements que la converteixen en una sala polivalent per a diferents activitats grupals: disposa de piano, projector, sofàs, taules i cadires i tarima i altaveus.

Des de l’any 2016 ha estat un espai d’accés obert per al veïnat, fins que la Covid-19 va obligar a tancar-lo a les primeres onades de la pandèmia i i a convertir-se en un espai de vacunació cedit al CAP de Manso durant molts mesos. Amb les restriccions d’aforament i d’ús dels espais la recuperació d’aquest espai per part de la federació ha estat progressiva i durant un temps s’ha cenyit a activitats organitzades.

La tardor del 2022 l’entitat s’ha proposat tornar a obrir aquest espai al veïnat de forma lliure i oberta, respectant les activitats organitzades que s’hi realitzen setmanalment o de forma puntual.

 

👀 Horaris d'accés lliure a l'Espai veïnal:
⏱ Dilluns i dimecres: de 16 a 20h
⏱ Dimarts i dijous: de 19:30 a 21h
WordPress Lightbox Plugin